Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

29η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση



Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 29η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων, στο Δημοτικό Κατάστημα (Γ. Γεννηματά 2 στο Κιάτο) 
την 29/10/2015ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00', σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, για να συζητήσουμε και αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα:                                                                                                          

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

TOY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

α/α   Περίληψη   θέματος ημερήσιας διάταξης
 1Πρόσθετη επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΜΗΚΩΝΗ» για κάλυψη αναγκών μισθοδοσίας» .
 2Τροποποίηση – Συμπλήρωση της αριθ. 456/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί«Έκδοσης Κανονιστικής απόφασης για την χωροθέτηση ειδικών πινάκων ανακοινώσεων Τελετών».
 3Λήψη απόφασης περί Παραχώρησης χρήσης   Δημοτικού χώρου στον «Σκοπευτικό Όμιλο Αποφοίτων ΑΣΟΕΕ» για τις αθλητικές τους δραστηριότητες .
 4Επιχορήγηση Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Σικυωνίων .
 5Διαχείριση Δημοτικών αγροκτημάτων προερχόμενα από αναδασμούς .
 6Επανατοποθέτηση σταθερών εμποδίων (κολονάκια) στην είσοδο – συμβολή των πεζόδρομων Κλεισθένους & Μαυρούλια στις θέσεις που προϋπήρχαν και έχουν αφαιρεθεί .
 7Οριοθέτηση ζώνης απαγόρευσης βόσκησης αιγοπροβάτων στην Τ. Κ. Κυλλήνης.
 8Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή για την Εκκαθάριση της Δημοτικής Κατασκευαστικής Επιχείρησης Σικυωνίων μετά την ανάκληση της αριθ.74 /2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου .
 9Έκδοση ψηφίσματος περί αποκλεισμού της «ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» στην διενέργεια ερευνητικών εργασιών στην Τ.Κ. Ματίου για τη διαπίστωση ύπαρξης βιομηχανικών ορυκτών ή μαρμάρων .
 10Λήψη απόφασης επί της από 2-10- 2015 αιτήσεως της Πλώτα Ελένης για τοποθέτηση ποδηλατοστασίου στην οδό Σικυώνος 27 στην Δ. Κ. Κιάτου .
 11Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο : «Αντιπυρική Προστασία των Δημοτικών Δασών «Μαγούλας και Πευκιά Κ. Διμηνιού» .
 12Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή Αναβάθμιση και εξοικονόμηση Ενέργειας 6ου Δημοτικού Σχολείου της Δ.Κ. Κιάτου του Δήμου Σικυωνίων».
 13Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου με τίτλο: «ΑνάπλασηΠεζοδρομίων της Δ.Κ. Κιάτου, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Μαυρούλια έως την 25η Μαρτίου και των καθέτων αυτής από την οδό Καλογεροπούλου έως την Κλεισθένους».
 14Έγκριση της αριθ. 285/2015 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και προϋπολογισμού τρέχοντος έτους».
 15Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2015.
 16Συζήτηση επί της από 8-10-2015 επιστολής πολιτών με θέμα: «Δικαίωμα γνώσης των διοικητικών εγγράφων»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου