Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ»  
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΙΣ 6.00μ.μ.


Γίνεται γνωστό ότι, με αφορμή την ιστορική Επέτειο του «ΟΧΙ», την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6.00 το απόγευμα, στην Κροκίδειο Αίθουσα (δίπλα στην παλιά Ιερατική), η Ιερά Μητρόπολη μας διοργανώνει«Εκδήλωση Τιμής» γι’ αυτούς που κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θυσίασαν τη ζωή τους και ακριβοπλήρωσαν την λευτεριά μας.
Η Εκδήλωση που θα παρουσιασθεί από τον Πανοσ. Αρχιμ. κ Άνθιμο Παπαλεξόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεώς μας, στο Α’ Μέρος περιλαμβάνει ομιλία από τον Νομικό Σύμβουλο της Ι. Μητροπόλεώς μας κ. Πέτρο Θωμαΐδη με θέμα: «Η Εκκλησία στον Αγώνα της Ελευθερίας, 1940-1944» και στο Β’ Μέρος περιλαμβάνει Εκκλησιαστικούς Ύμνους από την Χορωδία «ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ» υπό την διεύθυνση του Χοράρχη και Πρωτοψάλτη του Ι. Καθεδρικού Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου κ. Αναστασίου Γκιούλη.
Καλείσθε όλοι να παρευρεθείτε σ’ αυτήν την εκδήλωση αποτείνοντας τον οφειλόμενο «φόρο τιμής» σ’ αυτούς που αγωνίσθηκαν και τελικά θυσιάστηκαν στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου αλλά και απ’ άκρη σ’ άκρη της Πατρίδας μας βροντοφωνάζοντας το «ΟΧΙ» στους κατακτητές.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου