Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ
Την άποψη ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ΝΔ, κάνοντας σαφές ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος μέχρι τέλους εξέφρασε σήμερα, Τετάρτη (23/09/2015) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
«Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ... Δεν θέλω μια ΝΔ που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς, Καραμανλικούς. Θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του» επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Fm.
Την ίδια στιγμή, προέτρεψε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία να εκτεθούν από την αρχή στην κρίση της κοινωνίας. Όποιος εκτεθεί, είπε, θα πρέπει να συμφωνήσει ότι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία.
Υποστήριξε επίσης ότι η ΝΔ «έχει ταυτότητα και ας έχει ξεθωριάσει λίγο», ενώ αναγνώρισε ότι το κόμμα έχει πάρει μερικό διαζύγιο από κοινωνικά στρώματα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνεί συνέχεια. Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ δεν αντέχει άλλους διχασμούς και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αφήσει πίσω της τα ταμπού και να δώσει αίσθηση πραγματικής και όχι υποκριτικής ανανέωσης».
Τέλος, έκανε λόγο για αξιοπρεπή εμφάνιση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προεκλογικά αν και είπε πως «δεν μιλήσαμε για μείωση δαπανών».
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου