Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Μάγεψε το καλλιτεχνικό εργαστήρι ‘ Έκφραση’ (video)














Σε μια μαγευτική αυγουστιάτικη βραδιά , το καλλιτεχνικό εργαστήρι ‘ Έκφραση’  με την κ. Τζένη Κούτρη,  τους μαθητές  και τους επαγγελματίες συνεργάτες της μάγεψε κοινό και γονείς που είχαν την τύχη, να παρακολουθήσουν μια εξαίσια χορευτική παράσταση, από μαθητές όλων των ηλικιών αλλά και επαγγελματίες δασκάλους.

Κάτω από το φως  της πιο λαμπερής αυγουστιάτικης πανσελήνου έλαμψαν μικρά και μεγάλα αστέρια της τέχνης του χορού και ξεδιπλώθηκαν τα ταλέντα και  η έκφραση  από όλους τους μαθητές και τους δασκάλους τους, σε όλα τα είδη χορών ελληνικών, ευρωπαϊκών,orientallatintango αλλά και πιο μοντέρνων, όπως σύγχρονης Jazz και  Hip Hop. Σε αυτήν την μαγεία του χορού ξεδιπλωνόταν  ο υψηλός επαγγελματισμός, που μόνο σε επίπεδο πρωτεύουσας βλέπουμε αλλά και το πάθος και η αγάπη της Τζένης Κούτρη για τον χορό και τους μαθητές της.

Οι χορογραφίες  ξεχωριστές και εναρμονισμένες με τις ηλικίες και τις ικανότητες των μαθητών της σχολής είχαν την σφραγίδα της Τζένης Κούτρη, του Μάνου Νταβαριά που κατέπληξε με φιγούρες του  Breakdance, της Σοφίας Κωνσταντινίδου στη σύγχρονη Jazz, της Γεωργίας Μπόμπολας που επιμελήθηκε την έναρξη, της Πέννυς Μπαΐλη που εντυπωσίασε στο oriental, του Αναστάση Καναρίδη σε εντυπωσιακό Hip Hop, του Γιώργου Τσολασβίλη σε internationallatin και των δασκάλων Αθανασίας Μούστα και του κ.Παύλου στο  Argentiniko tango.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση μικρών και μεγάλων καλλιτεχνών, το ζεστό χειροκρότημα και ο θαυμασμός όλων για μια  ξεχωριστή καλλιτεχνική έκφραση γεμάτη πάθος, αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Επιμέλεια κειμένου Μαρία  Λιακοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια video Παναγιώτης Λιακόπουλος.














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου