Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δημοψήφισμα 2015: Ηχηρό «ΟΧΙ» Τσίπρα σε κυβέρνηση... μαριονέτα




Οργιώδεις κινήσεις παρασκηνίου, δυσώδους παρασκηνίου βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες από κέντρα εντός κι εκτός Ελλάδας, σε μια προσπάθεια ακόμα και αποσταθεροποίησης της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας και εκτροπής!
Μοναδικός τους στόχος, να ακυρώσουν την ελεύθερη έκφραση του λαού και να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση μαριονέτα, πειθήνια, υπάκουη στα κελεύσματα των δανειστών, μια κυβέρνηση που χωρίς ουσιαστικά αντιπολίτευση θα οδηγήσει το λαό σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια, ανεργία, κοινωνική περιθωριοποίηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, τις τελευταίες ώρες γνωστός επιχειρηματίας, απ’ αυτούς που χαρακτηρίζονται «νταβατζήδες», μέσω τρίτου προσώπου, γνωστού πολιτικού, έκανε την πρόταση στον Αλ. Τσίπρα να:
- Ακυρώσει το δημοψήφισμα με κάποια μεθόδευση.
- Προχωρήσει σε συγκρότηση κυβέρνησης «εθνικής ενότητας».
- Κρατήσει την πρωθυπουργία!
Μάλιστα, τον διαβεβαίωσε ότι στη συγκρότηση μιας τέτοιας κυβέρνησης είναι σύμφωνοι οι Αντ. Σαμαράς, Στ. Θεοδωράκης, Β. Βενιζέλος, αν και του επεσήμαναν ότι... ο Αντ. Σαμαράς προβάλλει αντιρρήσεις στο να διατηρήσει ο Αλ. Τσίπρας την πρωθυπουργία, αλλά όπως του τονίστηκε «θα τον πείσουμε»!
Η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού ήταν άμεση. Αποφασιστική. Κατηγορηματική.
«Ψάξτε αλλού να βρείτε δοτό πρωθυπουργό. Η λαϊκή εντολή είναι σαφής. Θα την τιμήσω. Από αυτή τη Βουλή δεν μπορεί να γίνει άλλη κυβέρνηση»!
Πάντως κατά τις πληροφορίες μας, οι προσπάθειες του συστήματος των νταβατζήδων, εγχώριων κι εξωχώριων, συνεχίζονται και θα συνεχιστούν, σε μια ύστατη επιχείρηση να αλυσοδεθεί για άλλη μια φορά ο λαός μας. Και απομένουν ακόμα λίγες, αλλά κρίσιμες ώρες...





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου