Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Παράταση έξι μηνών για την εφαρμογή της απευθείας τιμολόγησης των διαφημιζομένων από τα ΜΜΕΤροπολογία για την διαδικασία τιμολόγησης των διαφημιζόμενων από τα ΜΜΕ στη Βουλή, κατέθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο νομοσχέδιο με μέτρα για την ανακούφιση των ΑΜΕΑ και την αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής.
Σύμφωνα με την τροπολογία μετατίθεται κατά έξη μήνες η εφαρμογή της διαδικασίας για την απευθείας τιμολόγηση των διαφημιζόμενων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ειδικότερα, ορίζεται ότι:
«Μετατίθεται κατά έξι (6) μήνες, από 1-7-2015, την 2-1-2016, η εφαρμογή της διαδικασίας για την απευθείας τιμολόγηση των διαφημιζόμενων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ). Δηλαδή, εξακολουθεί να ισχύει, για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, η υφιστάμενη διαδικασία (τιμολόγηση διαφημιζόμενων βάσει τιμοκαταλόγου που υποβάλλεται στην οικεία ΔΟΥ από τα ΜΜΕ και δυνατότητα τιμολόγησης στις διαφημιστικές εταιρείες που μεσολαβούν)».

www.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου